Mater
Lac PDF Imprimare Email

   Lac pentru parchet, biocomponent, de cea mai înaltă calitate. Foarte rezistent,pe bază poliurietanică. Rezistenţă foarte mare la abraziune (uzură), rezistenţă foarte mare la chimicale, special pentru trafic intens.

 

 

Lac : - 883 AQUA VARNISH

Consum specific: - 60g/mp/strat

 

 
Lac grund PDF Imprimare Email

   Grund pe bază de apă, cu odor neutru. Se poate aplica cu rola sau cu spaclu inoxidabil. Se foloseşte înainte de aplicarea lacurilor FORBO pentru parchet, pe bază de apă. Previne lipirea lamelelor.

 

 

Lac Grund : - 882 AQUA PRIMING PAINT

Consum specific: - 60g/mp

 

 
Adeziv PDF Imprimare Email

   Adeziv biocomponent cu reacţie rapidă pentru montarea tuturor tipurilor de parchete, lemn sau laminat, inclusiv a esenţelor sensibile la apă.Timp de aplicare cca.30 min

 

 

Adeziv : - 144 2-C UNIVERSAL ADHEZIV

Consum specific: - 1-1.2kg/mp

 

 
Grund de izolare epoxidică PDF Imprimare Email

   Grund pe bază de rasină epoxidică se întăreşte rapid. Pentru realizarea barierei de vapori la şapele pe bază de ciment şi beton cu o umiditate reziduală de până la 4CM%, pentru întărirea suporturilor minerale absorbante sau neabsorbante. Pentru lipirea directă a parchetului cu adeziv pe bază de raşină epoxidică fara aditivare cu nisip. Emisii slabe, nu contine solvenţi conform TGRS 610.

 

 

Grund de izolare poliurietanic : - 042 EUROBLOCK TURBO

Consum specific: - 0.25kg/mp


 

 
Şapă autonivelantă PDF Imprimare Email

   Şapă autonivelantă universală cu tensiuni scăzute şi o duritate finală foarte mare, pentru egalizarea şapelor minerale de până la 20 mm. Se poate aplica cu pompa sau racleta zimţată şi extensibilă pana la 30%, cu nisip de cuarţ, granulatie 0,4-1,0 mm. Recomandată pentru parchet. Se utilizează numai în interior. Emisii reduse, fără cromat conform TGRS 613

 

Şapă autonivelantă : - 975 Levelling Compound TE/S

Consum specific: - 1.5kg/mp/mm


 

 
Mai multe articole..
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL